Mari Beramal ^_^

Sabtu, 13 Ogos 2016

Makeup Addicted ^_^

Hi,
Hari ni nak cerite tentang makeup. Perempuan kan...
Bomba... bomba jugak... kerja memang berpanas dan berlemuih dengan bahang panas kebakaran ataupun latihan kawad setiap hari bekerja. Tapi bab makeup memang x mau tinggal.

Ade orang memang dah dikurniakan kulit yang cantik, bersih halus mulus. Markah tambahan kalau kulitnye putih bersih kemerah-merahan chewahh. Contohnye adik ipar aku si Su tu. Tak payah nak bersoleh bagai... pakai gincu je pun dah ok. Tapi kulit aku ni banyak nau jeragatnye. kalau silap pakai pencuci muke bukan je jeragat tak pudar... siap hitam lebam dibuatnye muka aku. tu yang malas tu.

Minat bermakeup memang dari zaman budak2 lagi dah mula. Aku suka bermakeup dan suka memakeupkan orang. Mak aku je yang aku tak berani nak conteng mukenye. Mak mertua ku relax je aku pakai kan celak ke bedak ke. Kalau dengan mak aku memang aku tak berani. Cume sekarang ni belum ade modal nak freelance make up orang. Berminat tengok sepupu aku Suha make upkan pengantin. makin lama makin cantik contengan die. Ni aku nak share makeup terbaru die untuk pengantin. kalau berminat boleh lah book die untuk make over muke korang ek. Harga boleh ruding kot ^_^. http://suhamakeover.blogspot.my/

Adik ipar aku Suhana dimekapkan dek Suha.







Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...